Mintha csak kikapcsolnánk a videójátékot

"...mutassuk meg az új szezonban, hogy képesek vagyunk a feljutásra"

Az MKOSZ nem akarta hetekig halogatni a döntést, már a múlt héten befejezettnek nyilvánította az összes bajnokságot, mindezt úgy, hogy sehol sem hirdetett bajnokot. Ez igen rosszul érintette a Hübner Nyíregyháza BS-t, amelynek jó eséllyel csak a MAFC lett volna az ellenfele a feljutásért vívott harcban.

Amikor jöttek a hírek, hogy szerte Európában befejeződnek a bajnokságok, majdnem biztos voltam benne, hogy nálunk sem fog folytatódni – beszélt arról Bus Iván, a nyíregyháziak csapatkapitánya, hogy miként élte meg az MKOSZ döntését.

Inkább az lepett meg, hogy nem volt eredményhirdetés. Nem is az a baj, hogy nem mondták ki, hogy bajnokok vagyunk, hanem az, hogy senki nem lett az. Így a semmiért ment le a szezon eddigi része. Mintha videójátékoznál, nincs már kedved játszani, és akkor egyszerűen kitörlöd a szezont. Emiatt vagyunk szomorúak, de inkább ürességet érzünk.

A játékosok egyéni edzésekkel még levezetik a szezont, az irányító például a válogatott vízilabdázó kedvesével, Szilágyi Dorottyával edz együtt.

Kaptunk programot, de az egyéni edzésből is most már lassan szigorú otthoni edzés lesz – folytatta Bus Iván. – Én Dorkával vagyok Egerben, neki is muszáj edzenie, így jó, mert húzzuk egymást. Egy darabig még edzünk, aztán várunk, mert senki nem tudja, hogy mi lesz. Az biztos, hogy az edzők és a vezetők is ezzel a csapattal szeretnének nekivágni a következő szezonnak, mi pedig azt fogalmaztuk meg, hogy ne szomorkodjunk, hanem mutassuk meg az új szezonban, hogy képesek vagyunk a feljutásra.

szon.hu