A szerencsés nyírbátori hölgy már az új biciklijével gurulhatott haza.

Május 6-án véget ért a Szelfizz és nyerj! játékunk.
A játékban azok vettek részt, akik vagy a Fatum-Nyíregyháza vagy a Hübner-Nyíregyháza BS 2019/2020-as bajnoki hazai mérkőzésein egy szelfit készítettek vagy a fehér oroszlánnal vagy a kék cápa kabalafigura egyikével és a fotókat feltöltötték a két csapat valamelyik közösségi oldalára.

A Gepida Mundo márkájú biciklit Sitku Ernő, a Nyíregyházi Élsport Nonprofit  Kft. ügyvezetője és Bogár János, a Bogi Sport szaküzlet tulajdonosa adta át a nyírbátori nyertesnek.

A szerencsés fiatal hölgy, mint elmondta egy novemberi Fatum-Nyíregyháza mérkőzésre érkezett az iskolájával és a Continental Aréna aulájában fotózkodott a Nyíregyházi Sportcentrum kabalafigurájával,a White Lionnal. A barátnője szólt neki,  hogy ezt a fotót, ha feltölti, akkor esélyes lehet a nagy értékű nyereményre, egy biciklire. 

Fortuna igazán kegyes hozzám. Elég szerencsés alkat vagyok, de nagyon meglepett, hogy én nyertem. Nem is kérdés, hogy ezek után minden kosárlabda és röplabda mérkőzésen itt a helyem,azt persze nem ígérem, hogy biciklivel fogok érkezni.

????????????????????????????????????