A napokban látott napvilágot a hír, hogy engedélyezi a kormány a nyári napközis táborok megtartását.


Örömmel fogadtuk a kormányzati bejelentést és úgy döntöttünk, hogy idén nyáron is megszervezzük a már hagyományos kosárlabda táborunkat, természetesen az egészségügyi szabályok szigorú betartásával – mondta Sitku Ernő a Nyíregyházi Élsport Nonprofit Kft ügyvezetője.

A július 27-től július 31-ig tartó táborba 12 és 20 év közötti fiatalok jelentkezését várjuk. Azt szeretnénk, hogy az idei tábor is egy igazi sportélményt nyújtson a résztvevőknek. A kosárlabdázás megszerettetése, népszerűsítése, a sport szépségeinek a bemutatása a célunk most is. Az ötnapos táborban a korcsoportos edzések mellett zsákoló-, dobó- és ügyességi labdás versenyeket szervezünk, és – ahogy a korábbiakban- most is találkozhatnak a fiatalok a Hübner Nyíregyháza BS kosárlabda csapat játékosaival, akikkel együtt edzhetnek és akiktől nagyon sokat tanulhatnak – mondta Sitku Ernő.


A nyári kosárlabda táborba Jelentkezni július 15-ig lehet Csizmadia Levente csapatvezetőnél jelentkezési lap és szülői nyilatkozat kitöltésével.
A jelentkezési lapot és szülői nyilatkozatot a csapat facebook oldaláról és weboldaláról lehet letölteni május 25-től. A jelentkezési határidő július 15.