Végéhez közeledik a hosszúra nyúlt nyári szünet a Hübner Nyíregyháza BS kosárlabdázói számára.   A felkészülés a 2020/21-es szezonra július 27-én veszi kezdetét.

Az előttünk álló munkáról, a csapatról, az új játékosokról, a célokról Dr. Mohácsi Mátét és Siska Jánost  kérdeztük.

A keret összeállítása nem sokat változott a tavalyihoz képest: egyedül Dancsecs András távozott a csapatból, illetve Sitku Marci még kérdéses, hogy marad-e vagy sem.   Ami az igazolásokat illeti:  az Alba Fehérvár  19 éves játékosával,  Kuttor Gergellyel erősítjük a fiatal keretünket, Mohácsi Máté személyében pedig egy rutinos kosárlabdázót köszönthetünk a csapatban – mondta Siska János vezetőedző.

Változás a szakmai stábban

Dr. Mohácsi Máté az Nyíregyházi Élsport Nonprofit Kft ügyvezetője bejelentette, hogy a csapat új szakmai igazgatója ezentúl Boris Maljkovic lesz.  Siska János munkáját pedig a jövőben Brúgós Olivér segíti.

Mohácsi Máté hozzáétette, a jelenlegi keret egy híján teljes, egyedül az amerikai Hobbs nem tartózkodik még Nyíregyházán, de remélhetőleg augusztus végére már ő is edzésbe tud állni.                       

 A bajnokság megnyerése a cél

A Kék Cápák a tavalyi csonka szezonban a MAFC-cal együtt fej-fej mellett az első helyen végeztek a bajnokságban. A klub vezetése a bajnokság megnyerését tűzte ki célul az előttünk álló idényben.

Együttműködési megállapodás a Naturcomfort Kft-vel

A Naturcomfort Kft. évről évre támogatja csapatunkat gyógynövényes balzsamjaival, táplálék kiegészítőivel. A cég legújabb termékeit sajtótájékoztatónk végén adták át a kosárlabda klub vezetőségének.