Pénteken megszereztük az idei bajnokságban zsinórban a negyedik győzelmünket. A mérkőzés első szakaszában még kiegyenlített volt a játék, a második félidőben viszont a mi akaratunk érvényesült, a harmadik negyedben remek védekezés mellett a támadó játékunk is jól működött és ez pontokban is meglátszott. Igazi csapatjátékot mutattunk a nyíregyházi közönségnek. A negyedik negyedben Siska János vezetőedző a fiataljainknak is játéklehetőséget adott. Abszolút megérdemelt volt a győzelmünk, s ezzel továbbra is a tabella első helyén állunk.

HÜBNER-Nyíregyháza BS – Salgótarjáni KSE 74-62

( 21-16, 15-14, 25-15, 13-21,)

Nyíregyháza:: Ubilla 18/6, Czinger 6, Mohácsi 12, Vaskó 3/3, Tóth 10, Csere: Mokánszki M. 4, Bus 11/3, Szobi 10/6, Kuttor -, Demeter -, Hengsperger -,

Siska János: először is gratulálok mind a két csapatnak, mert egy nagy ritmusú mérkőzés volt elég gyors játékkal. Talán azért született ilyen kevés kosár, mert sok hibára kényszerítette egyik csapat a másikat. Külön gratulálok a saját csapatomnak, mert maximálisan betartották azt a taktikát, amit megbeszéltünk a mérkőzés előtt. A mérkőzést kicsit magasabb szerkezettel kezdtük és zóna védekezéssel,amivel megfogtuk a tarján játékát, ez is volt a cél és utána átálltunk emberfogásra. A támadó játékunk még mindig akadozik, még mindig nem olyan amilyet szeretnék látni, de úgy gondolom, hogy egyre jobb lesz, mert most már visszatérnek a sérült, illetve kényszerpihenőn lévő játékosaink, így edzéseken sokkal többet és nagyobb iramban tudunk gyakorolni. Jó volt látni Mokánszki Mátét is a pályán és Bus Iván is egyre jobb kondícióban van. Úgy gondolom, hogy ha így fogunk dolgozni tovább, akkor szép sikereket fogunk elérni.A Salgótarjánnak további sok sikert kívánunk a szezon hátralévő részére.