A jövő szerdán már az élvonalbeli bajnokságban pályára lépő együttesünk csütörtökön csapatépítő programon vett részt. A kosarasok és a szakmai stáb meglátogatta a főszponzor Hübner-H Kft-t.

Ingo Heerdt ügyvezető a nyíregyházi telephelyen köszöntötte a csapatot, elmondta, biztos benne, hogy a jövőben is sikeres lesz az együttműködés, majd a cég az NB I./B csoportos bajnoki cím elismeréséül egy impozáns, üvegből készült ereklyével ajándékozta meg klubunkat.

A Hübner nyíregyházi vezetősége körbevezette a gyárban a sportolókat, akik részletesen megismerkedhettek a gyártási folyamatokkal. A leglelkesebbek gyakran kérdeztek is a gyártúra alatt, hogy még nagyobb betekintést nyerjenek a névadó cég és dolgozói összetett munkájába.

– Nagyon jó volt személyesen megismerni ezt a fiatal, nagyon tehetséges csapatot és a teljes stábot – mondta Ingo Heerdt. Nagy örömünkre szolgált, hogy élénk érdeklődést mutattak termékeink és a különböző gyártási folyamataink iránt. Később a közös vacsora során is kellemesen éreztük magunkat és igazán örülünk a jól sikerült estének.

– Nagy megtiszteltetés, hogy vendégül látott minket a Hübner-H Kft. Nyíregyháza és személyesen láthattuk, milyen összehangolt csapatmunka áll sikerei mögött – fogalmazott dr. Mohácsi Máté, a Nyíregyházi Élsport Nonprofit Kft. ügyvezetője. – Örülök neki, hogy ilyen program keretein belül is sikerült erősíteni az együttműködésünket! Főszponzorunk munkatársait továbbra is sok szeretettel várjuk a mérkőzéseinkre!

A csapat és a Hübner képviselői jó hangulatú vacsorával zárták a napot, hogy aztán a kosaras fiúk péntektől már csak a DEAC elleni bajnoki nyitányra koncentráljanak.