Kiss Benedek, Szobi Dániel és Vaskó György 2021-ben alapemberei voltak a feljutást kiharcoló csapatunknak, örülünk neki, hogy az előző – már az élvonalban töltött – idényhez hasonlóan a jövőben is a Blue Sharkst erősítik!

Kiss Benedek az elmúlt másfél évben a Körmend kölcsönjátékosaként szerepelt az együttesünknél, a következő két évben viszont már a klubunk igazolt kosárlabdázója. Beni a mögöttünk hagyott szezonban legtöbbször a kezdő ötös tagja volt, a bizalmat számtalan remek teljesítménnyel hálálta meg. Legjobb meccsét Székesfehérváron játszotta, amikor öt triplát értékesítve 19 pontig jutott. 21 éves játékosunk a következő idényben is megfelel a fiatalszabálynak.

Szobi Dánielnek az élvonalban kevesebb lehetőség jutott, ám rutinjával nagy segítségére van a csapatnak és bármikor készen áll a bevetésre.

Vaskó György ősszel súlyos térdsérülést szenvedett, emiatt az elmúlt hónapjai a rehabilitációról szóltak. Fiatal, saját nevelésű játékosunk a következő szezont már teljes értékű harcosként várja.

Mindhármójuknak sikeres folytatást kívánunk!