Az első negyed kétharmadáig kiegyenlített volt a játék, majd hirtelen magasabb sebesség fokozatra kapcsoltunk és támadásainkat sikeres kosarakkal fejeztük be úgy, hogy a védekezésünk is hatékony volt. A mieinknél Bazsó volt a legeredményesebb 11 ponttal, de Mohácsi Mokánszki, Ubilla ésTóth Gergely is kosarakkal bővítették pontjaink számát, melynek köszönhetően az első tíz perc után tizenöt pontos előnyre tettünk szert (10-25). A pécsieknél az irányító Carev Aleksej és az 5-ös poszton játszó Rátvay Balázs bizonyult a leghatékonyabbnak ebben a negyedben.

A második játékrészben a fiatalok közül Vaskó Gyuri lépett a pályára, aki nem sokkal a negyed kezdete után két sikeres hárompontossal járult hozzá pontjaink számának növeléséhez. A pécsiek próbálkoztak felzárkózni, de ez nem igazán sikerült, a 18. percben már húsz pont volt az előnyünk köszönhetően Tóth, Mohácsi, Ubilla és Bazsó kosarainak. A negyed legvégén Mohácsi akasztott be egy hárompontost, így 29-50-es félidei eredménnyel vonultunk az öltözőbe.

A harmadik negyed Ubilla hárompontosával vette kezdetét, majd Bazsó növelte előnyünket egy szép középtávoli kosárral. Ezt követően újra Bazsó talált be, aki már 18 pontnál járt. A negyed közepén Bus Iván is feliratkozott a kosarat szerzők sorába, majd Mokánszki következett, akinek kosarával már 30 pont volt az előnyünk. A hazaiak edzője rögtön időt is kért a mieink rohama után. A pécsiek hősiesen küzdöttek, egyedül Carev Aleksej tudta felvenni a versenyt csapatunkkal. Ő 19 pontnál járt ekkor, ám ez kevésnek bizonyult a felzárkózáshoz. A negyed legvégén legújabb szerzeményünk, a 2001-es születésű Kiss Benedek is betalált, kosarával pedig 33 pont lett az előnyünk. (49-82)

A negyedik negyed Mohácsi sikeres középtávolijával kezdődött, majd Czinger volt eredményes egy támadólepattanó után. Ezt követően Vaskó szórta be negyedik hárompontosát, majd Demeter dobott egy trojkát, őt pedig Kuttor sikeres közeli kosara követte, amelyet rövid időn belül meg is ismételt. A sort Demeter, majd a legvégén ismét Kuttor kosara zárta. (67-111)

Győzelmünk egy percig sem volt kérdéses, megérdemelt volt az újabb siker, mellyel bebiztosítottuk első helyünket a tabellán.