A szeretett sportvezetőnk, Sitku Ernő emlékére létrehívott felkészülési torna minden évben a klubunk egyik legfontosabb eseménye. Nincs ez másként idén sem, ráadásul talán minden eddiginél erősebb mezőnyre lehet számítani!

Vezetőségünk idén is arra törekedett, hogy olyan csapatokat hívjon a kétnapos eseményre, amelyekben Sitku Ernő is játszott egykoron. Hab a tortán, hogy első osztályú gárdák érkeznek Nyíregyházára.

Csapatunkkal együtt a Budapesti Honvéd SE, valamint a DEAC állandó résztvevője a tornánknak, idén először itt lesz az Atomerőmű SE is.

A Honvéd és a DEAC az NB I/A előző idényében rájátszásba jutott: előbbi ötödik helyen végzett, utóbbi nyolcadik lett. A nyári játékosmozgásokat látva a paksiak is minimum nyolc közé vágynak, továbbá az is a remek színvonalat vetíti előre, hogy mindhárom gárdának van magyar válogatott játékosa.

Idén is átadunk különdíjakat. A torna legjobb magasemberének járó elismerés eddig is Sitku Ernő nevét viselte, míg újdonság, hogy a legjobb hazai játékosnak járó különdíjat Borisz Maljkovicsról nevezzük el.

További részletekkel később jelentkezünk!

IV. SITKU ERNŐ EMLÉKTORNA
Szeptember 6., péntek

16.00: DEAC–Atomerőmű SE
17.45: Megnyitó
18.30: Hübner Nyíregyháza BS–Budapesti Honvéd SE

Szeptember 7., szombat
14.00: Bronzmérkőzés
16.30: Döntő
17.45: Ünnepélyes eredményhirdetés