Mint ahogyan arról korábban már beszámoltunk, komoly változások várhatóak a nyári szünetben férfi kosárlabda együttesünknél.

A kerethez több új játékos csatlakozott, mai sajtótájékoztatónkon pedig örömmel jelentettük be, hogy új névszponzora is lett együttesünknek. A következő idénynek így már Hübner – Nyíregyháza BS néven vág neki a csapat.

– Természetesen a feljutás mindig egy nagyon jó dolog, és ebben megpróbáljuk segíteni a csapatot. Bízunk abban, hogy támogatásunkkal ez meg is valósul – mondta Ingo Heerdt, a Hübner-H Kft. ügyvezetője. A cég eddig is támogatta a sportot, a strandröplabda fesztivált minden esztendőben megrendezik a belvárosban.

– A helyi kötődése a cégnek nagyon fontos, mind a beszállítók, mind a dolgozók és családtagjaik szempontjából. Ezért a helyi kultúrát, egészségügyet, sportot szeretnénk előrébb mozdítani. A kosárlabda együttesben is sok nyíregyházi fiatal játszik, akik remélhetőleg örömet okoznak majd a szurkolóknak – mondta Dobi József gazdasági igazgató.

A kosárcsapat örül az együttműködésnek, mely egyben felelősség is: a vezetés ugyanis tudja, hogy jó teljesítményt várnak a szponzorok a csapattól.

– A Hübner neve nagyon jól cseng Nyíregyházán, számunkra megtisztelő, hogy mellénk álltak, és igyekszünk úgy szerepelni, hogy méltók legyünk a támogatásukra – mondta Sitku Ernő a Hübner-Nyíregyháza BS szakmai igazgatója.

FONTOS!

Közösségi oldalaink neve a névadó megjelenése miatt napokon belül változni fog. Ez a változás a már meglévő követőinket nem érinti, az újak viszont az új néven kereshetnek ránk hamarosan. Kabalaállatunk változatlanul a Kék Cápa marad.