Nagykőrösi Sólymok KE – Hübner Nyíregyháza BS 84-94
(24-25,15-24,15-14,22-13,8-18)

Ahogy azt a beharangozónkban megírtuk, a nagykőrösi csapatot – annak ellenére, hogy a tabella 13. helyén állnak – nem szabad leírni. Az első negyedben végig kiegyenlített volt a játék, fej-fej mellett haladt a két csapat, majd a második játékrészben megráztuk magunkat és Mokánszki három perc alatt dobott hat pontjával, valamint további sikeres nyíregyházi támadásokkal 10 pontos előnnyel vonultunk az öltözőbe a nagyszünetben. A harmadik negyed ott folytatódott ahol az első: nem tudott egyik csapat sem felülkerekedni a másikon. A folytatásban viszont a hazaiak szedték össze magukat és drámai csatában a meccs lefújásának pillanatában 76-76-ot mutatott az eredményjelző.

Következett a hosszabbítás. A mieink mindent egy lapra téve küzdöttek, melynek meglett az eredménye. A legvégén 10 pontos különbséggel 84-94-re sikerült megvernünk a nagykőrösieket, mellyel megszereztük zsinórban hetedik győzelmünket.

Siska János: Először is gratulálok a Nagykőrösnek ehhez a szenzációs játékhoz, nagyon megnehezítették a dolgunkat! A saját csapatomnak pedig gratulálok, hogy végig koncentráltak és tudtunk nyerni a hosszabbításban! Ilyen nehéz mérkőzésre számítottunk. Sok sikert kívánok a Nagykőrösnek a szezon további részében!