Hübner Nyíregyháza BS – MAFC 92-94
(30-20,19-23,16-23,27-28)

Sajnos megszakadt a győzelmi sorozatunk csütörtök este a Continental Arénában. Drámai csatában mindössze két ponttal maradtunk alul a nagy rivális MAFC csapatával szemben.

A mérkőzést jól kezdtük, a kinti dobásaink bejöttek és 10 ponttal sikerült meglépnünk a MAFC-tól az első tíz percben. A második negyedben kiegyenlítettebbé vált a játék, az ellenfél próbálkozott felzárkózni, de a félidőben még így is mi vezettünk 49-43-ra. A harmadik játékrészben kicsit kapkodóvá vált a játékunk, ezt jól használták ki a fővárosiak és hét ponttal több kosarat dobtak a meccs ezen szakaszában. A negyedik negyedben fej-fej mellett haladt a két csapat. A véghajrában két ponttal vezettünk, amikor egy erősen vitatható játékvezetői ítélet után az ellenfél vezetést szerzett. Sajnos fordítani már nem volt lehetőségünk, így két ponttal vereséget szenvedtünk a budapesti csapattól.

Siska János: nos én úgy gondolom a szakmai stáb nevében is, hogy ezt a mérkőzést mi megnyertük. Sajnálom, hogy a játékvezető belenyúlt a mérkőzésbe a végén.Én úgy gondolom, hogy a egy jó mérkőzést játszottunk. Két nagyon jó csapat volt a pályán. Nagyon sok taktikai dolog volt védekezésben és támadásban is. A védekezésünk nem volt olyan agresszív, mint amilyen szokott lenni, de hát a MAFC csapata azért jó játékosokból áll. Nagyon szomorú vagyok, mert igazságtalannak tartom, hogy a MAFC nyerte meg ezt a mérkőzést. Ettől függetlenül sok sikert kívánok nekik a továbbiakban.