TF-BP – Hübner Nyíregyháza BS 94-86
(23-21,25-14,20-20,26-31)

Sajnos megszakadt régóta tartott győzelmi sorozatunk és a bajnokság 21. fordulójában a TF-BP otthonában vereséget szenvedtünk.

Az első negyedben még fej-fej mellett haladt a két csapat, a második játékrészben viszont elhúzott a fővárosi gárda. A félidő után ismét kiegyenlített volt a játék, a negyedik negyedben pedig csapatunk volt ponterősebb, ám ez most kevés volt a győzelemhez.

Siska János vezetőedző : Tompán kezdtük a mérkőzést, lényegében adtunk egy félidőnyi előnyt a TF-nek. A nagyszünet után agresszívebben kezdtük támadni a gyűrűt, de nem tudtunk fordítani. Tizenhét győzelmünk van eddig, ezeken a mérkőzéseken jól működött a taktika. Ma viszont nem, ezért vállalom a felelősséget. Úgy látszik, hogy még profibb felkészülésre van szükségünk. Gratulálok a TF-nek, jobbak voltak ma.

Bus Iván : Sajnos az első félidőben nem úgy játszottunk, ahogy az egy listavezetőhöz illik. Langyosan, fáradtan mozogtunk a pályán és sok könnyű kosarat kaptunk. A második félidőre próbáltunk agresszívebben kijönni, de későn kezdtük el a hajrát, a TF-ben Ivosev pedig több extra hárompontost is bedobott. Gratulálok a TF-nek.