Fantasztikus szurkolótábor buzdítása mellett szereztük meg első győzelmünket a bajnoki döntőben a BKG Príma Akadémia ellen. A mérkőzés végig színvonalas, nagy iramú volt, igazi csapatjátékot mutattak be a srácok Boris Maljkovic irányításával.  Ezúton is szeretnénk megköszönni a szurkolást mindazoknak, akik kilátogattak a Continental Arénába. Nagyon régen voltunk ilyen sokan a lelátón, óriási volt a hangulat, igazi kosárlabda ünnep.  

Folytatás szerdán a BKG otthonában.

HÜBNER-Nyíregyháza BS – BKG Príma Akadémia 89-78

 (23-22, 24-18, 16-21, 26-17)

Piros-csoport, rájátszás, döntő, 1. mérkőzés
Nyíregyháza, Continental Aréna
V.: Földházi T. P., Györfy R., Sörlei A. (Balogh L. Gy.)

Nyíregyháza: Ubilla 26/12, Bus 8/3, Mokánszki 21/3, Bazsó 12/6, Tóth 4, Csere: Mohácsi 10/6, Szobi -, Kiss 8/6, Czinger -,

Boris Maljkovic : 1-0 nekünk. Úgy gondolom, hogy kontrolláltuk a meccset. Betartottuk a megbeszélteket. Jó volt a védekezés amellett is, hogy Nagy Botond extrán dobott.Az első meccs nagyon fontos volt, nem volt könnyű mérkőzés, mert a BKG jól játszott és valószínűleg hazai pályán még jobbak lesznek. Az első meccs alapján úgy látom jó döntő lesz. Bíztunk magunkban és ugyanezzel a hozzáállással kell játszanunk a következő meccseken is. Gratulálok a csapatnak az első győzelemhez.