Klubunk vezetősége hetek óta dolgozik azon, hogy a következő idényben is ütőképes gárdával szerepeljünk az élvonalban. A tárgyalások eredményeként jó hírrel szolgálhatunk: Bazsó Brúnó meghosszabbította szerződését!

– Úgy gondolom, hogy remek újoncszezont zártunk, hiszen sikerült elérnünk a célunkat. Sokadik évemet töltöttem itt, jól is érzem magam, úgyhogy nem volt nehéz meghozni a döntést arról, hogy aláírjak-e egy újabb évre – árulta el Bazsó Brúnó.

Jó kezű játékosunk 2018-ban szerződött Nyíregyházára, a B csoportban végig húzóembere volt együttesünknek. A tavalyi rájátszásban a finálé ötödik, mindent eldöntő mérkőzésén teljesített a legjobban: öt triplát értékesítve 24 ponttal és 9 lepattanóval vette ki részét a BKG legyőzéséből, ami bajnoki címet ért.

A 27 éves, 3-as és 4-es poszton bevethető játékosunk az A csoportban is felvette a ritmust. Emlékezetes az Oroszlány elleni 14 pontos remeklése, valamint az alsóházi középszakaszban játszott zalaegerszegi meccse, melyen nagyon fontos kosarakat szerezve 10 ponttal segítette győzelemhez a csapatunkat.

Örülünk, hogy Brúnó a következő szezonban is magára ölti a Blue Sharks 11-es mezét. Sok sikert kívánunk a folytatáshoz!

A napokban további bejelentések várhatóak!