Két győzelem után az a célunk, hogy vasárnap este megszerezzük zsinórban a harmadik sikerünket, ezzel valamelyest javítsunk a balul sikerült első féléven. Mint ismert, az elmúlt napokban előbb a Hepp-kupában győztük le a Tiszaújvárost, majd az NB I/B-ben a DEAC U23-at. Ha az év utolsó meccsén is nyernénk, több riválist is beérhetnénk a bajnokságban.

Ehhez a hétfőihez hasonló, összeszedett játékra lesz szükség a TF-Budapest vendégeként.

A fővárosiak hárommeccses győzelmi széria után 5–7-es mérleggel a nyolcadik helyen állnak. A jó sorozat részeként megverték a Budafokot, a DEAC U23-at és a Ceglédet, de novemberben csupán három ponttal kaptak ki a Vasastól és eggyel a MAFC-tól, ami ugyancsak szép eredmény. Idáig öt meccset játszottak hazai pályán, azok közül csak az Újbuda elleni találkozót veszítették el.

A TF legjobbjai között három korábbi Blue Sharks-játékost is találunk: Dancsecs András 15.4 ponttal a csapat legeredményesebb játékosa, Anda Dávid 13.2 pontot és 7.8 lepattanót jegyez meccsenként, míg a nyíregyházi nevelésű Farkas Sándor Dániel 6.4 pontot tesz a közösbe. Meg kell említeni Kelenföldi Domonkost, aki 14.1 ponttal és 5.7 lepattanóval ugyancsak kulcsember, mint ahogy a 13.5 pontot és 5.7 pattanót átlagoló Karosi Gergely is.

A mieinknél is vannak olyanok, akiknek különlegesebb lesz a vasárnapi találkozó, ugyanis Szobi Dániel, valamint a csapatot irányító Merim Mehmedovic korábban egy évtizedig segítette a budapesti gárdát.

A találkozót vasárnap 18.30-kor játsszák, csapatunk azt követően január ötödikén lép pályára legközelebb.