A múlt pénteki győzelem után nem volt sok pihenőnk, hétfőn ugyanis már Cegléden szálltunk harcba a Hepp-kupa legjobb négy csapata közé jutásért.

Az első percekben nem tudtuk megfogni Csorvási Milánt, az ő vezetésével korán elléptek a hazaiak (11–2). Időkérés után Bonifert Bendegúz bevágott egy hármast, rögtön utána Végső Bálint is betalált távolról, picivel később ő dobott még egy triplát és Tarján Izsák is beköszönt kintről. Közben Carlbe Ervin szedegette a támadólepattanókat és lassacskán a védekezésünk is javult. Sikerült visszajönnünk, ám a negyed vége felé hiába volt jó a támadójátékunk, nem értékesítettük a helyzeteinket.

A második negyed elején többször hibáztunk védekezésben, megint mínusz kilencről kellett zárkóznunk, amit meg is tettünk Glatz Soma, Tarján Izsák és Völgyi Marcell kosaraival. Fordítani azonban nem tudtunk, ráadásul rossz ütemben beütött szabálytalanságokkal sok büntetőhöz juttattuk az ellenfelet. A játékrészben dobópárbaj alakult ki, amiből mi jöttünk ki rosszabbul.

Sajnos nem tudtunk javítani a nagyszünet után sem, megint rosszul kezdtünk, Csaba György és Velkey János vezetésével átrohant rajtunk a Cegléd. Bonifert kosaraival még tíz pontra feljöttünk, hiába. A CKE a bajnoki meccshez hasonlóan hihetetlenül dobott, jellemző módon még az utolsó másodperces hármas is bement palánkról.
Az utolsó negyedben már nem voltak kérdések, vereséggel kiestünk a Hepp-kupából.

Hepp-kupa, negyeddöntő
Ceglédi KE–Hübner Nyíregyháza BS 98–78 (24–18, 26–25, 31–15, 17–20)
Cegléd, v.: Nyilas, Varga, Borgula.
Cegléd: Herendic 8, Kertész 3/3, Dragasevic 10/6, Csaba 21/9, Csorvási 16. Csere: Horváth M. 4/3, Velkey 25/21, Zsók 10/3, Fodor 1. Vezetőedző: Sértő Ádám.
Nyíregyháza: Bus 3, Végső 9/9, Ervin 5/3, Bonifert 8/3, Tarján 11/3. Csere: Nagy 9/6, Völgyi 13, Glatz 6/6, Geiger 3, Szobi 3, Füzi 8/6, Vaskó. Vezetőedző: Merim Mehmedovic.